Kaart

Eindhoven Nice

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Nice

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 50

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

1

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 877 kilometer

1u 45min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

Nice

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Eindhoven – Nice

 

Eindhoven - Nice

 

Wanneer zijn vliegtickets van Eindhoven naar Nice het goedkoopst?

 

Vliegtickets naar Nice zijn meestal het goedkoopst als je ze 11 weken van tevoren boekt, want dan bespaar je tot wel 14% op de prijs van je ticket. De goedkoopste maand om naar Nice te vliegen is november, want dan zijn vliegtickets gemiddeld 19% goedkoper. De duurste maand is maart, vliegtickets Nice kosten dan tot wel 16% meer. Wil je weten wanneer vliegen naar een bepaalde bestemming het voordeligst is en in welke week vliegtickets het goedkoopst zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je reisdatum nog niet vast staat en wilt weten wanneer vliegtickets van Eindhoven naar Nice het goedkoopst zijn, zoek dan ook eens in de hele maand, want dan zie je in één oogopslag wanneer de tickets in de betreffende maand het laagst in prijs zijn. Meteen beslissen is niet nodig, want dankzij het handige Prijsalarm van Skyscanner kun je de tarieven van het ticket waar je oog op is gevallen in de gaten houden. Nadat je een prijsalarm hebt ingesteld ontvang je meteen automatisch een melding als de prijs van het betreffende vliegticket stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Nice?

 

Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Nice worden uitsluitend aangeboden door Transavia. Indirecte vluchten van Eindhoven naar Nice zijn ook mogelijk, deze worden aangeboden door onder meer KLM en Air France.

 

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Nice?

 

Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Nice duren ca. 1 uur en 45 minuten. Een indirecte vlucht van Eindhoven naar Nice neemt tussen de 4 en 6 uur in beslag, de totale reistijd is hierbij afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Eindhoven

 

Eindhoven Airport bevindt zich iets meer dan 8 km ten westen van het centrum van Eindhoven en is met ca. 3 miljoen passagiers per jaar na Schiphol de grootste luchthaven van Nederland is,

 

Van Eindhoven naar Eindhoven Airport: Als je met het openbaar vervoer naar Eindhoven Airport gaat reizen kun je vanaf Eindhoven CS bus 400 of 401 naar de luchthaven nemen. Ook heb je de mogelijkheid om vanaf Den Bosch, Utrecht en Amsterdam met de AirExpressBus naar Eindhoven Airport reizen. Het vliegveld van Eindhoven is daarnaast ook prima met de auto te bereiken. Zodra je op de Ring Eindhoven bent neem je afslag 29 en volgt vervolgens de borden naar de luchthaven. Vervolgens kun je je auto parkeren bij P1 (kort parkeren) of bij P3, P4 of P5 (lang parkeren).

 

Wanneer op Eindhoven Airport aanwezig zijn: Raadpleeg de website van je luchtvaartmaatschappij hoe lang je voor het vertrek op Eindhoven Airport aanwezig dient te zijn, meestal is dit 1 tot 2 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Nice

 

Nice heeft één vliegveld, te weten Nice Côte d'Azur Airport. De luchthaven van Nice ligt 6 kilometer ten zuidwesten van het centrum van de stad. Vanaf het vliegveld is de binnenstad van Nice eenvoudig en snel met zowel het openbaar vervoer als de huurauto te bereiken.

 

Van Nice Côte d'Azur Airport naar het centrum van Nice: Als je met het openbaar vervoer vanaf het vliegveld van Nice naar de stad wilt reizen dan kun je het beste bus 99 of bus 98 nemen naar Gare de Nice-Ville of Gare de Nice-Riquier, hier kun je de trein nemen naar het centrum van de stad. Als je weinig of geen bagage bij je hebt kun je ook de trein naar Nice-Saint-Augustin nemen en vanaf daar naar het vliegveld lopen of een motortaxi (deze staan nooit in de file!) nemen. Er wordt momenteel een tramlijn aangelegd op het vliegveld van Nice, waarmee je in de toekomst vanaf het vliegveld rechtstreeks naar Place Masséna in het centrum van Nice kunt rijden. Ga je op het vliegveld van Nice een auto huren en wil je vervolgens met je huurauto naar het centrum van Nice rijden, dan kun je het beste binnendoor via de Boulevard René Cassin naar het centrum van Nice gaan. Een autorit van de luchthaven van Nice naar het centrum duurt ongeveer 20 minuten. Echter, tijdens de spits kan de totale reistijd van het vliegveld naar het centrum van de stad oplopen tot wel drie kwartier.

Visum Nice

 

Wie over de Nederlandse nationaliteit beschikt hoeft geen visum aan te vragen om van Eindhoven naar Nice te vliegen, want Frankrijk behoort tot de Europese Unie. Wel dien je een geldig paspoort of Nederlandse Identiteitskaart bij je te hebben als je in het vliegtuig stapt.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Nice

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Nice

 

In Nice kun je ’s zomers genieten van een gemiddelde dagtemperatuur van 22 tot 27 C. Ook de winters zijn zeer mild, de gemiddelde dagtemperatuur komt dan meestal niet lager dan ca. 13 C. Als je voor het strand naar Nice komt kun je het beste in de zomer een stedenreis naar Nice maken.

 

Vervoer in Nice

 

Het centrum van Nice is prima lopend te verkennen, maar voor grotere afstanden kun je ook gebruik maken van de Tramway de Nice. Vanuit de haven van Nice is het mogelijk om uitstapjes te maken naar Corsica en Sardinië.

 

Zien en doen in Nice en omgeving

 

Wat te doen in Nice: 10 tips voor een stedentrip

En route: de 5 beste roadtrips door Zuid-Frankrijk

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per januari 2018

 

Nice: vliegvelden

Nice: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Nice

Vergelijk hier hotels in Nice

Autoverhuur in Nice

Vind hier huurauto’s in Nice

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.