Kaart

Vluchten van Gdańsk naar Eindhoven

Vluchtinformatie van Gdańsk naar Eindhoven

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 34

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

7

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 934 kilometer

1u 50min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Red Wings

Eindhoven

1 luchthaven

Bent u op dit moment in Gdansk en was u van plan om naar Eindhoven te gaan vliegen? Lees dan hier met welke luchtvaartmaatschappijen u van Gdansk naar Eindhoven kunt reizen, wat u op het vliegveld van vertrek en aankomst kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van Eindhoven naar uw eindbestemming kunt reizen en andere nuttige informatie die handig is om te weten als u in Gdansk vliegtickets Eindhoven gaat boeken.

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf Gdańsk Lech Wałęsa Airport, zoals de luchthaven van Gdansk officieel heet, kunt u met slechts één luchtvaartmaatschappij rechtstreeks naar Eindhoven Airport vliegen, te weten de prijsvechter Wizzair. Vindt u het geen probleem om onderweg over te stappen dan kunt u ook kiezen voor een indirecte vlucht van SAS in combinatie met Transavia, maar dit is niet per definitie goedkoper en vaak is het de moeite van de extra reistijd die het overstappen met zich meebrengt niet waard.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken hebben zoals u wel zou verwachten geen visum nodig om van Gdansk naar Eindhoven te reizen, een geldig paspoort of Europese toeristenkaart is voldoende.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Indien u van Gdansk naar Eindhoven gaat vliegen wordt geadviseerd minimaal 1 tot 2 uur voor de officiële vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op Gdańsk Lech Wałęsa Airport, vanwege de soms tijdrovende paspoort- en veiligheidscontroles. Zodra u bent geland op Eindhoven Airport kunt u nadat u uw koffers van de band heeft gehaald de borden naar de taxistandplaats, bushaltes of balies van autoverhuurbedrijven volgen, afhankelijk van hoe u naar uw eindbestemming wenst te reizen. Heeft u het geluk dat u wordt afgehaald door vrienden of familie, dan zullen zij u opwachten in de aankomsthal.

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Polen en Nederland, een jetlag is dus niet aan de orde als u van Gdansk naar Eindhoven gaat vliegen. Indien u een rechtstreekse vlucht van Gdansk naar Eindhoven neemt bent u ca. 1 uur en 3 kwartier onderweg. Heeft u een indirecte vlucht geboekt, dan kan de reistijd oplopen tot wel 4,5 uur of meer, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang de overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Als er geen huurauto voor u klaarstaat op Eindhoven Airport en indien u ook niet wordt afgehaald door vrienden of familie dan kunt u uitstekend met het openbaar vervoer naar uw hotel in Eindhoven of andere eindbestemming in de regio reizen. Het beste kunt u gebruik maken van buslijn 400, die naar het centraal station van Eindhoven rijdt, of snelbus 401, die tussen het vliegveld, het centrum van Eindhoven en centraal station rijdt. Moet u elders in de omgeving van Eindhoven zijn dan kunt u ook voor lijn 145 kiezen, die richting Best en omgeving rijdt, en lijn 103, die tussen Woensel, vliegveld Eindhoven en Veldhoven pendelt.

Praktische informatie

In Eindhoven is ’s zomers meestal wat koeler en natter dan in Gdansk, en in de winter wat milder. Het prijsniveau van Nederland ligt wat hoger dan dat van Polen.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.