Kaart

Rotterdam - Bergerac

Vluchtinformatie van Rotterdam naar Bergerac

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 70

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

1

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 845 kilometer

1u 30min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

Bergerac

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Rotterdam – Bergerac

 

Rotterdam - Bergerac

 

Wanneer zijn vliegtickets van Rotterdam naar Bergerac het goedkoopst?

 

Vliegtickets Rotterdam Bergerac zijn doorgaans het goedkoopst als je ze ruim van tevoren boekt, want dan liggen ze vaker onder de reguliere prijs. Ben je benieuwd wanneer een vliegticket Rotterdam Bergerac het goedkoopst is, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht. Daarnaast staat er heel veel nuttige informatie in ons artikel  10 tips voor het vinden van goedkope vliegtickets.

 

Als je wil weten op welke data tickets Rotterdam Bergerac het goedkoopst zijn, zoek dan in de hele maand, want dan zie je in één oogopslag wanneer de tarieven het laagst zijn. Heb je vliegtickets gevonden maar wil je nog niet boeken? Geen probleem, want dankzij het handige Prijsalarm van Skyscanner kun je de prijzen eenvoudig in de gaten houden. Je stelt simpelweg een prijsalarm in, vervolgens word je automatisch op de hoogte gebracht als de prijs van je ticket Rotterdam Bergerac stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Rotterdam naar Bergerac?

 

Rechtstreekse vluchten van Rotterdam naar Bergerac worden uitsluitend uitgevoerd door de Nederlandse prijsvechter Transavia. Met een overstap van Rotterdam naar Bergerac vliegen kan natuurlijk ook en is onder meer mogelijk met BA Cityflyer.

 

Hoe lang is het vliegen van Rotterdam naar Bergerac?

 

Bij rechtstreekse vluchten van Rotterdam naar Bergerac ben je gemiddeld 1,5 uur onderweg. Kies je voor een indirecte vlucht, dan neemt je vliegreis ca. 3 uur uur in beslag.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Rotterdam

 

Vluchten vanuit Rotterdam naar Bergerac vertrekken allemaal vanaf Rotterdam The Hague Airport, vaak ook Vliegveld Zestienhoven genoemd. Het vliegveld van Rotterdam is na Eindhoven Airport de grootste regionale luchthaven van Nederland en ligt op nog geen 3 kilometer van het centrum van de stad.

 

Van Rotterdam naar Rotterdam The Hague Airport: Ga je met de auto vanaf het centrum van Rotterdam naar de luchthaven, neem dan de A13 richting Rotterdam The Hague Airport. Reis je met het openbaar vervoer, dan kun je op het centraal station van Rotterdam buslijn 33 nemen, die meerdere malen per uur vanaf het centrum van de stad naar het vliegveld rijdt. Een ritje met de bus of auto vanaf het centrum van Rotterdam naar de luchthaven duurt ca. 20 minuten, mits je onderweg niet in files of opstoppingen terecht komt.

 

Wanneer op Rotterdam The Hague Airport aanwezig zijn: raadpleeg de informatie op de website van je luchtvaartmaatschappij als je wilt weten hoe lang je voor het vertrek van je vliegtuig op het vliegveld van Rotterdam aanwezig dient te zijn, meestal is dit 1 tot 2 uur voor de geplande vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Bergerac

 

Het vliegveld van Bergerac heet officieel Bergerac Dordogne Périgord Airport, en bevindt zich nog geen 6 kilometer ten zuiden van de binnenstad van Bergerac.

 

Vliegveld Bergerac Dordogne Périgord Airport

 

Het centrum van Bergerac is vanaf Bergerac Dordogne Périgord Airport zowel met de huurauto als het openbaar vervoer goed te bereiken.

 

Van Bergerac Dordogne Périgord Airport naar het centrum van Bergerac: Vanaf luchthaven Bergerac Dordogne Périgord Airport ben je het snelst in het centrum van de stad als je een taxi neemt, er zijn namelijk geen busverbindingen tussen het vliegveld van Bergerac en het centrum. Op de luchthaven van Bergerac zijn diverse taxibedrijven actief.

 

Wie een auto gaat huren op het vliegveld van Bergerac kan direct doorlopen naar de balies van de autoverhuurbedrijven, die zich allemaal in de aankomsthal bevinden. Wil je vanaf het vliegveld van Bergerac naar het centrum van de stad gaan, dan dien je vanaf de luchthaven de N21 op te rijden. Na enkele minuten ga je vervolgens bij de rotonde rechtdoor, waarna je op de D709 komt. Blijf deze weg volgen en rijd via de brug over de rivier de Dordogne. Sla aan het einde van de brug linksaf (Rue Albert Garrigat), je rijdt dan vanzelf het centrum binnen. Onderweg hoef je nergens tol te betalen.

 

Visum Bergerac

 

Als je over de Nederlandse nationaliteit beschikt hoef je geen visum aan te vragen om van Rotterdam naar Bergerac te vliegen, want Frankrijk behoort tot de Europese Unie. Wel dien je een geldig paspoort of Nederlandse Identiteitskaart bij je te hebben als je het vliegtuig instapt.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Bergerac

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Bergerac

 

Bergerac heeft een zeer aangenaam klimaat. ‘s Zomers ligt de gemiddelde temperatuur in de stad rond de 25 C, en ook ‘s winters is het in Bergerac vrij mild, overdag wordt het dan gemiddeld 9 C. Eigenlijk is elk seizoen geschikt voor een stedentrip naar Bergerac, maar als je van plan bent om na je bezoek aan de stad een rondreis door de Dordogne te gaan maken dan kun je het beste in de late lente, zomer of vroege herfst van Rotterdam naar Bergerac gaan vliegen.

 

Vervoer in Bergerac

 

Bergerac is geen al te grote stad, alle bezienswaardigheden in het centrum zijn dus prima lopend te bereiken. Wil je uitstapjes gaan maken en heb je geen huurauto bij de hand, dan kun je vanaf het treinstation van Bergerac naar diverse bestemmingen in de regio reizen.

 

Zien en doen in Bergerac

 

Informatie en bezienswaardigheden in Bergerac

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per september 2018

 

Bergerac: vliegvelden

Bergerac: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Bergerac

Vergelijk hier hotels in Bergerac

Autoverhuur in Bergerac

Vind hier huurauto’s in Bergerac

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.