Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Edinburgh

Als u vliegt van en naar Edinburgh of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Edinburgh, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Edinburgh vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Edinburgh nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Edinburgh op twitter. Vind contactgegevens voor Edinburgh vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Edinburgh. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Edinburgh vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Edinburgh vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Edinburgh vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Edinburgh vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Edinburgh vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Edinburgh. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Edinburgh.

meer

Vliegvelden in de buurt van Edinburgh:

 Edinburgh Speciale aanbiedingen

Hotels in Edinburgh

 Edinburgh Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Edinburgh

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Edinburgh

 Contactgegevens

Edinburgh Luchthaven

Adres:
Administration Building,
Edinburgh,
EH12 9DN,
UNITED KINGDOM

Tel:+44 (0)870 0400007
Fax:+44 (0)131 3334108

Website:

Eigenaar:
British Airports Authority ( BAA Limited )

 Locatiegegevens

Lengtegraad:3° 21' 48'' W
Breedtegraad:55° 56' 58'' N
IATA-code:EDI
ICAO-code:EGPH

 Locatie Luchthaven

Google map