Kaart

Amsterdam - Exeter

Beste lastminuteaanbiedingen voor vluchten

Zin in een spontane reis? Het is nooit te laat om boeken. Hier is onze selectie van de beste lastminutevluchten naar Exeter...
Alleen geschatte laagste prijzen. Gevonden in de laatste 14 dagen.

Directe vluchten naar Exeter

Wil je non-stop vliegen naar Exeter? We helpen je de ideale route te vinden.

  • GEMIDDELDE VLIEGTIJD1u 38min
  • GOEDKOOPSTE DIRECTE RETOUR89 €
  • GEMIDDELD AANTAL VLUCHTEN PER WEEK19
MAATSCHAPPIJEN MET DIRECTE VLUCHTEN
  • Alitalia
  • Etihad Airways
  • Flybe
  • Virgin Atlantic
Zoek directe vluchten

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Exeter

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 89

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

11

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 593 kilometer

1u 35min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Flybe

Exeter

1 luchthaven

Veelgestelde vragen

Er is één vliegveld in Exeter: Exeter.
De beste prijs op Skyscanner voor een vlucht van Amsterdam Schiphol to Exeter is € 89*. Dit hebben we gevonden door te kijken bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Dit is de goedkoopste prijs voor de hele maand.
De gemiddelde vliegtijd van Amsterdam Schiphol naar Exeter is 1u 35min.
Er is één luchtvaartmaatschappij die rechtstreeks vliegt van Amsterdam Schiphol naar Exeter.
Er zijn 11 vluchten per week van Amsterdam Schiphol naar Exeter in februari.

Indien u een reis naar de Engelse county Devon in het zuidwesten van Engeland gaat maken kunt u vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar Exeter vliegen. Op deze pagina leest u welke luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam Schiphol naar Exeter vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en bestemming kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van Exeter naar uw eindbestemming kunt reizen en andere praktische informatie die nuttig voor u kan zijn als u vliegtickets Exeter gaat boeken.

Luchtvaartmaatschappijen

Er is één luchtvaartmaatschappij die meerdere malen per dag rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Exeter aanbiedt, te weten de Britse prijsvechter FlyBe. Als u het geen probleem vindt om een indirecte vlucht van Amsterdam naar Exeter te maken kunt u ook overwegen om bij luchtvaartmaatschappijen als KLM en Virgin Atlantic te boeken, want zij bieden vluchten naar Exeter aan waarbij u 1 keer dient over te stappen.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken kunnen zowel met een geldig paspoort als een Europese Identiteitskaart van Amsterdam naar Exeter reizen.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u van plan bent om van Amsterdam naar Exeter te vliegen wordt u aangeraden minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, omdat de paspoort- en veiligheidscontroles soms voor enige vertraging zorgen en u wilt natuurlijk niet uw vliegtuig missen. Zodra u bent geland op Exeter International Airport, zoals de luchthaven van Exeter officieel heet, dient u de borden te volgen naar de bushaltes, taxistandplaats en balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u uw reis naar uw eindbestemming wenst voort te zetten.

Reistijd en tijdsverschil

In Engeland is het 1 uur vroeger dan in Nederland, u zult dus nauwelijks tot geen last hebben van een jetlag als u van Amsterdam naar Exeter gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Amsterdam Schiphol naar Exeter duren ca. 1,5 uur, indirecte vluchten kunnen wel 4 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang uw overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u geen huurauto heeft gereserveerd op het vliegveld van Exeter kunt u het beste met de bus naar uw hotel in Exeter of andere eindbestemming reizen. Op het vliegveld van Exeter stopt bus 56A / 56B, die tussen Exeter St. Davids Station, het busstation, de luchthaven en Exmouth pendelt. Houd u er rekening mee dat deze bus minder frequent rijdt op zon- en feestdagen. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

Het weer in Exeter wordt gekenmerkt door milde natte winters en warme maar enigszins wisselvallige zomers. De prijzen in Exeter zijn vergelijkbaar met die in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.