Kaart

Maastricht - Bari

Vluchtinformatie van Maastricht naar Bari

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 40

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Bari

1 luchthaven

Woont u in het zuiden van Nederland of België en wilt u op vakantie naar Zuid-Italië gaan? Dan is er goed nieuws, want u kunt vanaf Maastricht rechtstreeks naar Bari in de hiel van Italië vliegen! Bekijk op deze pagina met welke luchtvaartmaatschappijen u vanaf Maastricht Aachen Airport naar Bari Karol Wojtyła Airport kunt vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en aankomst kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van Bari naar uw eindbestemming kunt reizen en andere praktische informatie die nuttig is als u van plan bent vliegtickets Bari te gaan boeken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Als u vanaf Maastricht naar Bari wilt gaan vliegen bent u aangewezen op de budgetmaatschappij Ryanair, want deze Ierse prijsvechter is de enige luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten tussen Maastricht en Bari uitvoert. Tijdens het vakantieseizoen, dat meestal van half april tot en met oktober loopt, vliegt Ryanair dagelijks van Maastricht naar Bari, daarbuiten is de frequentie wat minder.

 

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt kunt u zowel met een geldig paspoort als een Europese Identiteitskaart van Maastricht naar Bari vliegen, een visum is dus niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Maastricht naar Bari vliegen wordt aanbevolen minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat u voldoende tijd heeft voor de paspoort- en veiligheidscontroles. Zodra u bent aangekomen op Bari Karol Wojtyła Airport dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de bushaltes, het treinstation, de taxistandplaats of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u vanaf het vliegveld naar uw eindbestemming wenst te reizen.

 

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Italië, een jetlag is dus niet aan de orde als u van Maastricht naar Bari gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Maastricht naar Bari duren gemiddeld 2 uur en 1 kwartier.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Mocht er geen huurauto voor u klaarstaan op het vliegveld van Bari en als u ook geen transfer heeft geregeld naar uw hotel in Bari of andere bestemming in Zuid-Italië dan kunt u het beste met de trein verder reizen. Op de luchthaven van Bari bevindt zich namelijk een treinstation dat het vliegveld met het centraal station van Bari verbindt. Daarnaast kunt u buslijn 16 nemen, die tussen 5:00u en 23:00u van het vliegveld naar de binnenstad van Bari rijdt. Heeft u veel bagage bij u of reist u met kinderen dan is het vaak handiger om een taxi te nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

 

Praktische informatie

Bari heeft een Mediterraan klimaat met warme zomers (gemiddelde dagtemperatuur 24 C) en milde winters (gemiddelde dagtemperatuur 12 C). De prijzen in Bari liggen wat lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.