Kaart

Newcastle upon Tyne - Southampton

Beste lastminuteaanbiedingen voor vluchten

Zin in een spontane reis? Het is nooit te laat om boeken. Hier is onze selectie van de beste lastminutevluchten naar Southampton...
Alleen geschatte laagste prijzen. Gevonden in de laatste 14 dagen.

Vluchtinformatie van Newcastle naar Southampton

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 73

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

19

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 455 kilometer

1u 20min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Flybe

Southampton

1 luchthaven

Veelgestelde vragen

Er is één vliegveld in Southampton: Southampton.
De beste prijs op Skyscanner voor een vlucht van Newcastle to Southampton is € 73*. Dit hebben we gevonden door te kijken bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Dit is de goedkoopste prijs voor de hele maand.
De gemiddelde vliegtijd van Newcastle naar Southampton is 1u 20min.
Er is één luchtvaartmaatschappij die rechtstreeks vliegt van Newcastle naar Southampton.
Er zijn 19 vluchten per week van Newcastle naar Southampton in oktober.

Bent of woont u momenteel in Newcastle en bent u van plan om naar Southampton te gaan voor een stedentrip, vakantie of zakenreis? Dan hoeft u geen lange treinreis te maken, want u kunt vanaf Newcastle International Airport goedkope vliegtickets naar Southampton boeken! Lees snel verder en ontdek met welke luchtvaartmaatschappijen u van Newcastle naar Southampton kunt vliegen, hoe u vanaf de luchthaven van Southampton naar uw eindbestemming kunt reizen en allerlei andere nuttige informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Indien u vanaf het vliegveld van Newcastle naar Southampton wenst te vliegen bent u aangewezen op Flybe, want dit is de enige luchtvaartmaatschappij waarmee u momenteel rechtstreeks van Newcastle naar Southampton kunt reizen. Uiteraard kunt u ook een indirecte vlucht nemen, bijvoorbeeld met British Airways, maar dan duurt de totale reistijd zo lang dat u waarschijnlijk beter de trein kunt nemen.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken hebben een geldig paspoort of Europese identiteitskaart nodig om binnen Groot-Brittannië te reizen, het is dus niet meer mogelijk om zonder identiteitsbewijs of een Nederlands rijbewijs een binnenlandse vlucht te nemen.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u vanaf Newcastle naar Southampton gaat vliegen kunt u het beste minimaal 1 uur voordat uw vliegtuig gepland staat te vertrekken aanwezig  zijn op de luchthaven, zodat u voldoende tijd heeft om naar de gate te gaan en uw vliegtuig niet mist. Nadat u op Southampton Airport bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald dient u de borden te volgen naar de taxistandplaats, het treinstation, de bushaltes of autoverhuurbedrijven, waarna u uw reis kunt vervolgen naar uw eindbestemming.

Reistijd en tijdsverschil

Er zijn geen tijdsverschillen binnen Groot-Brittannië, u zult dus nooit last hebben van een jetlag als u een binnenlandse vlucht neemt. Een rechtstreekse vlucht van Newcastle naar Southampton duurt iets meer dan een uur.

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u met het openbaar vervoer van Southampton International Airport naar uw hotel in Southampton of andere eindbestemming in de regio wenst te reizen kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. De meest voor de hand liggende optie is de trein, want op de luchthaven van Southampton bevindt zich een treinstation genaamd Southampton Airport Parkway, vanwaar u met de spoorwegmaatschappij South Western Main Line naar onder meer London Waterloo (slechts 66 minuten met de trein), Winchester, Bournemouth, Poole, Dorchester, Weymouth en uiteraard het centrum van Southampton kunt reizen. Voor omliggende bestemmingen die minder goed met de trein te bereiken zijn kunt u ook de bus nemen, of uiteraard een taxi.

Praktische informatie

In Southampton is het ’s zomers meestal een of twee graden warmer dan in Nederland, dankzij de warme golfstroom die van invloed is op het lokale klimaat. Het prijsniveau van Southampton is vergelijkbaar met dat van Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.