Kaart

Rotterdam - Dublin

Vluchtinformatie van Rotterdam naar Dublin

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 143

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 739 kilometer

3u 0min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

British Airways

Dublin

1 luchthaven

Woont u in of in de omgeving van Rotterdam en zoekt u goedkope vliegtickets Dublin? Op deze pagina vindt u informatie over vluchten van Rotterdam naar Dublin.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Op dit moment zijn er helaas geen rechtstreekse vluchten van Rotterdam naar Dublin. Ben u op zoek naar een directe vlucht dan zult u moeten vliegen vanaf Amsterdam Schiphol Airport of Eindhoven Airport. Luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten uitvoeren tussen Schiphol en Dublin zijn Ryanair en Aer Lingus. Vliegt u liever vanaf Eindhoven Airport, dan bent u aangewezen op Ryanair, want dit is de enige luchtvaartmaatschappij die directe vluchten tussen Eindhoven en Dublin uitvoert.

 

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken hebben geen visum nodig om naar Ierland te reizen, een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart is voldoende.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Indien u van Amsterdam naar Dublin gaat vliegen wordt aangeraden om minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat u voldoende tijd heeft voor de verplichte paspoort- en veiligheidscontroles. Echter, als u vanaf Eindhoven Airport vliegt is 1 uur van te voren aanwezig zijn voldoende. Nadat u op Dublin Airport bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald dient u de borden te volgen naar de taxistandplaats, (expres)bus of balies autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u uw reis wenst te vervolgen naar uw eindbestemming.

 

Reistijd en tijdsverschil

In Ierland is het 1 uur vroeger dan in Nederland, u zult dus geen last hebben van een jetlag als u van Amsterdam of Eindhoven naar Dublin gaat vliegen. De vliegreis van Amsterdam of Eindhoven naar Dublin duurt gemiddeld een uur en drie kwartier.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Als er geen huurauto voor u klaar staat op Dublin Airport kunt u het beste met de shuttlebus naar uw hotel in Dublin of andere eindbestemming reizen. Op het vliegveld van Dublin stopt namelijk Airlink Express buslijn 747 en deze rijdt rechtstreeks naar busstation Busáras in het centrum van Dublin. Ook stopt deze expresbus bij de treinstations Connolly en Dublin Heuston, waar u eventueel kunt overstappen op een andere bus of trein. Tevens kunt u op het vliegveld van Dublin de Aircoach bus nemen, een bus die tussen de luchthaven en diverse wijken in en rondom Dublin rijdt, waaronder Dun Laoghaire, Blackrock, Greystones, Donnybrook, Bray, Dalkey, Leopardstown, Sandyford en Sandymount.

 

Praktische informatie

Het weer in Dublin is meestal wat natter en kouder dan in Nederland, vergeet dus niet om uw paraplu en een warme trui in te pakken als u naar Dublin gaat vliegen, ook in de zomer. Het prijsniveau in Dublin is vergelijkbaar met dat van Nederland. U kunt overal in Ierland gewoon met Euro’s betalen.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.