Kaart

Rotterdam - Hannover

Vluchtinformatie van Rotterdam naar Hannover

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 195

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 361 kilometer

2u 10min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

British Airways

Hannover

1 luchthaven

Woont u in Rotterdam of Den Haag of omgeving en denkt u erover om naar Noord-Duitsland op vakantie te gaan? Bekijk dan op deze pagina met welke luchtvaartmaatschappijen u vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Hannover Airport kunt vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en aankomst kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van Hannover naar uw eindbestemming kunt reizen en allerlei andere praktische informatie die handig is om te weten als u vliegtickets naar Hannover gaat boeken.

Luchtvaartmaatschappijen

Indien u van Rotterdam naar Hannover wilt gaan vliegen zult u helaas altijd minimaal 1 keer moeten overstappen, er zijn namelijk geen rechtstreekse vluchten van Rotterdam The Hague Airport naar Hannover Airport. Luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Rotterdam naar Hannover aanbieden zijn onder meer Lufthansa en British Airways. Geeft u de voorkeur aan een rechtstreekse vlucht, dan dient u de trein naar Amsterdam Schiphol Airport te nemen, want vanaf dit vliegveld vertrekken er wel rechtstreekse vluchten naar Hannover.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken hebben geen visum nodig om Duitsland te bezoeken, een geldig paspoort of Europese identiteitskaart volstaat.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u van Rotterdam naar Hannover gaat vliegen wordt aangeraden om minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat u voldoende tijd heeft voor de paspoort- en veiligheidscontroles. Zodra u op het vliegveld van Hannover bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de bushaltes, het treinstation, de taxistandplaats of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u vanaf het vliegveld van Hannover naar uw eindbestemming wenst te reizen.

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Duitsland, een jetlag is dus niet aan de orde als u van Rotterdam naar Hannover gaat vliegen. Vluchten van Rotterdam naar Hannover nemen 4 uur of meer in beslag, aangezien u altijd een indirecte vlucht zult moeten nemen en dus minimaal 1 keer dient over te stappen. Rechtstreekse vluchten van Amsterdam Schiphol Airport naar Hannover duren slechts 1 uur.

Vervoer vanaf de luchthaven

Als u geen huurauto heeft gereserveerd op Hannover Airport kunt u het beste met de trein naar uw hotel in Hannover of andere eindbestemming in de regio gaan. Loop daarvoor naar het Hannover Flughafen treinstation dat zich onder terminal C bevindt en neem hier S-Bahn S5 naar het centrum van Hannover. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

Het weer in Hannover vertoont grote overeenkomsten met dat in Nederland. Het prijsniveau is eveneens nagenoeg hetzelfde als in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.