Kaart

Vluchten van Amsterdam Schiphol naar Ohrid

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Ohrid

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 132

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

2

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1729 kilometer

2u 40min

Ohrid

1 luchthaven

Wie van Amsterdam naar Ohrid in Macedonië gaat vliegen landt op Ohrid "St. Paul the Apostle" Airport, dat 19 kilometer ten noordwesten van het Macedonische stadje Ohrid ligt. Op deze pagina kunt u lezen met welke luchtvaartmaatschappijen u van Amsterdam naar Ohrid kunt vliegen, wat u op het vliegveld van vertrek en bestemming kunt verwachten, over welke reisdocumenten u dient te beschikken, hoe lang de vliegreis duurt, hoe u vanaf het vliegveld van Ohrid naar uw eindbestemming kunt reizen en andere praktische informatie die nuttig voor u zal zijn als u vliegtickets Ohrid gaat boeken

 

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Ohrid zijn onder meer Corendon en TUI Airlines. Vindt u wat extra reistijd geen probleem, dan kunt u ook kiezen uit talloze indirecte vluchten van Amsterdam naar Ohrid, met onder meer TUI Airlines en Air Serbia.

 

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken hebben geen visum nodig om van Amsterdam naar Ohrid te vliegen, een geldig paspoort of een geldige Europese Identiteitskaart is voldoende.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Indien u van van Amsterdam naar Ohrid wilt gaan vliegen wordt aangeraden minimaal 2 uur voor de officiële vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig zijn op Schiphol, aangezien de paspoort- en veiligheidscontroles soms flink wat extra tijd kosten, met name tijdens het vakantieseizoen. Zodra u op Ohrid "St. Paul the Apostle" Airport bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald volgt u de borden naar de bushaltes, de taxistandplaats of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u uw reis naar uw hotel in Ohrid of andere eindbestemming wenst te vervolgen.

 

Reistijd en tijdsverschil

Tussen Nederland en Macedonië is geen tijdsverschil, een jetlag is dus niet aan de orde als u van Amsterdam naar Ohrid gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Ohrid duren gemiddeld 2 uur en 3 kwartier. Indirecte vluchten kunnen wel 6 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang uw overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien er geen huurauto voor u klaarstaat op het vliegveld Ohrid dan kunt u ook met de bus naar het centrum van Ohrid reizen. Echter, als u met het hele gezin reist of veel bagage bij u heeft is het wellicht handiger om een taxi te nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats die zich buiten bij de aankomsthal bevindt.

 

Praktische informatie

In Ohrid kunt u genieten van warme, droge zomers met een gemiddelde dagtemperatuur tussen de 24 C en 27 C, en koele winters waarbij het kwik meestal niet hoger dan 6 C komt. Het prijsniveau van Macedonië is wat lager dan dat van Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.