Kaart

Eindhoven Warschau

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Warschau

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 27

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

9

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1061 kilometer

1u 45min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Warschau Chopin

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Eindhoven – Warschau

 

Eindhoven - Warschau

 

Wanneer zijn vliegtickets van Eindhoven naar Warschau het goedkoopst?

 

Vliegtickets van van Eindhoven naar Warschau zijn doorgaans het voordeligst als je ze ruim van tevoren boekt, want dan liggen de tarieven voor deze bestemming veelal onder de reguliere prijs. Indien je wilt weten wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het goedkoopst is en in welke week de betreffende vliegtickets de laagste prijs hebben, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je reisplannen flexibel zijn en wilt weten wanneer vliegtickets van Eindhoven naar Warschau het laagst in prijs zijn, zoek dan ook eens in de hele maand. Je ziet dan namelijk direct wanneer de tickets in die maand het goedkoopst zijn. Je hoeft overigens nooit meteen te beslissen, want met het handige Prijsalarm van Skyscanner kun je de tarieven van het ticket waar je interesse in hebt in de gaten houden. Zodra je een prijsalarm hebt ingesteld ontvang je direct een berichtje als de prijs van het betreffende vliegticket stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Warschau?

 

Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Warschau worden aangeboden door Ryanair en Wizz Air. Indirecte vluchten van Eindhoven naar Warschau worden onder meer aangeboden door KLM en LOT Polish Airlines.

 

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Warschau?

 

Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Warschau duren ca. 1 uur en 50 minuten. Een indirecte vlucht van Eindhoven naar Warschau neemt tussen de 6 en 10 uur in beslag, afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Eindhoven

 

Eindhoven Airport bevindt zich iets meer dan 8 km ten westen van het centrum van Eindhoven. Het vliegveld van Eindhoven is met ca. 3 miljoen passagiers per jaar na Schiphol de grootste luchthaven van Nederland.

 

Van Eindhoven naar Eindhoven Airport: Wie met het openbaar vervoer naar Eindhoven Airport gaat reizen kan vanaf Eindhoven CS bus 400 of 401 naar de luchthaven nemen. Ook is het mogelijk om vanaf Den Bosch, Utrecht en Amsterdam met de AirExpressBus naar Eindhoven Airport te gaan. Het vliegveld van Eindhoven is bovendien ook prima met de auto te bereiken. Neem daarvoor zodra je op de Ring Eindhoven bent afslag 29 en volg vervolgens de borden naar de luchthaven. Je kunt je auto parkeren bij P1 (kort parkeren) of P3, P4 of P5 (lang parkeren).

 

Wanneer op Eindhoven Airport aanwezig zijn: Bezoek de website van je luchtvaartmaatschappij als je wilt weten hoe lang je voor het vertrek op Eindhoven Airport aanwezig dient te zijn, meestal is dit 1 tot 2 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Warschau

 

Warschau heeft twee vliegvelden, te weten Warsaw Chopin Airport en Warsaw Modlin Mazovia Airport. Warsaw Chopin Airport is het grootste internationale vliegveld van Polen en wordt soms ook wel Okęcie Airport genoemd. Het wat kleinere vliegveld Warsaw Modlin Mazovia Airport is nog vrij nieuw en wordt met name door Ryanair gebruikt

 

Vliegveld Warsaw Chopin Airport

 

Warsaw Chopin Airport, zoals het grootste vliegveld van Warschau officieel heet, bevindt zich ruim 8 km ten zuiden van het centrum van Warschau.

 

Van Warschau Chopin Airport naar het centrum van Warschau: Als je met het openbaar vervoer vanaf Warsaw Chopin Airport naar de stad wilt reizen dan kun je het beste de trein nemen, want vanaf het treinstation Warsaw Chopin Airport dat zich in Terminal A bevindt rijden de gehele dag door rechtstreekse treinen naar de stad. Daarnaast zijn er diverse bussen die vanaf het vliegveld naar het centrum van Warschau rijden, waaronder lijn 175, 188 en N32. Ga je op Warschau Chopin Airport een auto huren en met je huurauto naar het centrum van de stad rijden, dan dien je via de DW634 naar de stad te gaan. Indien je onderweg niet in files of opstoppingen terecht komt duurt een autorit van vliegveld Warschau Chopin naar het centrum een kleine 20 minuten. Onderweg hoef je nergens tol te betalen..

 

Vliegveld Warsaw Modlin Mazovia Airport

 

Warsaw Modlin Mazovia Airport, zoals nieuwe kleinere vliegveld van Warschau officieel heet, bevindt zich een kleine 42 km ten noorden van het centrum van Warschau.

 

Van Warsaw Modlin Mazovia Airport naar het centrum van Warschau: Als je met het openbaar vervoer vanaf Warsaw Modlin Mazovia Airport naar het centrum van Warschau wilt reizen dan kun je het beste een shuttlebus van ModlinBus of Okbus nemen, deze rijden onder meer naar Warsa, Łódź, Biała Podlaska, Toruń, Ciechocinek, Włocławek en Płock. Daarnaast kun je op het vliegveld de shuttlebus naar het treinstation van Modlin nemen, waar je kunt overstappen op de trein naar het centrum van Warschau. Ga je op Warschau Modlin Mazovia Airport een auto huren en met je huurauto naar het centrum van de stad rijden, dan dien je als je het luchthaventerrein afrijdt linksaf te slaan en de Generała Wiktora Thommée (DK62) op te rijden. Vrijwel direct daarna rijd je de snelweg E77 / S7 op in de richting Warszawa (Warschau). Houd na ongeveer een half uur links aan en volg de borden richting Wisłostrada / Wybrzeże Gdyńskie, dan kom je vanzelf in het centrum van de stad terecht. Zonder files of verkeersopstoppingen duurt een autorit van Warschau Modlin Airport naar het centrum van Warschau ongeveer drie kwartier. Onderweg hoef je nergens tol te betalen.

 

Visum Warschau

 

Wie over de Nederlandse nationaliteit beschikt hoeft geen visum aan te vragen om van Eindhoven naar Warschau te vliegen, want Polen behoort tot de Europese Unie. Wel dien je een geldig paspoort of Nederlandse Identiteitskaart bij je te hebben als je in het vliegtuig stapt.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Warschau

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Warschau

 

‘s Zomers is de gemiddelde dagtemperatuur in Warschau ca. 18 C tot 23 C, maar gedurende de wintermaanden ligt de temperatuur overdag meestal enkele graden onder het vriespunt. Je kunt Warschau dus het beste tussen mei en augustus bezoeken, wanneer het overdag aangenaam warm is. Wil je buiten het toeristisch seizoen een stedentrip naar Warschau maken dan kun je het beste in de late lente of vroege herfst gaan.

 

Vervoer in Warschau

 

Alle bezienswaardigheden in het centrum van Warschau zijn zeer goed lopend te bereiken, en voor de wat verder weg gelegen bezienswaardigheden kun je gebruik maken van bussen, trams en metro’s. Bij mooi weer is het een aanrader om een deelfiets te huren van Veturilo, deze zijn door de hele stad te vinden en kunnen voor een klein bedrag gehuurd worden.

 

Zien en doen in Warschau en omgeving

 

Wat te doen in Warschau: 9 tips voor een stedentrip

Goedkoopste bier Europa: in deze 7 steden drink je ze

10 geweldige, minder bekende steden in Oost Europa

Doen in Krakau: 8 toffe tips en bezienswaardigheden

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per januari 2018

 

Warschau: vliegvelden

Warschau: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Warschau

Vergelijk hier hotels in Warschau

Autoverhuur in Warschau

Vind hier huurauto’s in Warschau

 

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.