Eastbourne

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Imperial Hotel, Da Vinci Eastbourne en The Berkeley Guest House drie van de beste goedkope hotels in Eastbourne. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Eastbourne zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Eastbourne?

9,8
Kunstliefhebbers
9,8
Hipsters
6,5
Reizende Gezinnen
6,0
Studenten
Beoordelingen van leden (11)
D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
25-07-16

Mooi, comfortabel Engels badplaats met een zeer toegankelijke promenade en de zee. Goed met gezinnen. Shale strand is niet zo uitnodigend als sommige en het straatbeeld ziet eruit als een flashback naar de jaren '70, maar op een goede manier op het geheel.

Amah-Rose Abrams
Amah-Rose AbramsLonden
20-02-17

Sunny Eastbourne is een van de beste suntraps van Groot-Brittannië en naast de prachtige witte kliffen van Beachy Head. Eastbourne nooit echt verloren zijn glamour als bestemming aan zee en is tot op de dag een populaire bestemming voor zowel de Britten en buitenlandse bezoekers. Er zijn de typische geneugten van een Engels kuststad evenals moderne toevoegingen, zoals de galerie voor moderne kunst, Towner.

Mark Woodford
Mark WoodfordSouthampton
02-04-14

Geweldige plek voor een weekendje weg met een goede winkelcentrum pubs en plaatsen om te eten. In november hebben ze een parade langs de kust voor bonefire avond waar iedereen verkleedt zich en draagt ​​brandende fakkels. Er is ook een pier, die is het hele jaar geopend. de plaats krijgt veel zon, zelfs in februari. Talrijke hotels en B en B met een goede prijzen. Bassets huis aan de kust was erg leuk.

Gentiana
GentianaRedmond
20-02-17

Een van de meest rustige plaatsen waar ik ben geweest. Het was zo stil dat je alles kon horen om je heen, zelfs wanneer mensen liepen in het hotel gang. De pier is erg leuk om te bezoeken in de avond en het kleine park is prachtig.

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk