Kaart

Birmingham - Amsterdam

Beste lastminuteaanbiedingen voor vluchten

Zin in een spontane reis? Het is nooit te laat om boeken. Hier is onze selectie van de beste lastminutevluchten naar Amsterdam...
Alleen geschatte laagste prijzen. Gevonden in de laatste 14 dagen.

Vluchtinformatie van Birmingham naar Amsterdam Schiphol

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 80

Directe luchtvaartmaatschappijen

4

Vluchten per week

76

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 442 kilometer

1u 10min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Flybe

Amsterdam Schiphol

1 luchthaven

Veelgestelde vragen

Er is één vliegveld in Amsterdam Schiphol: Amsterdam Schiphol.
De beste prijs op Skyscanner voor een vlucht van Birmingham to Amsterdam Schiphol is € 80*. Dit hebben we gevonden door te kijken bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Dit is de goedkoopste prijs voor de hele maand.
De gemiddelde vliegtijd van Birmingham naar Amsterdam Schiphol is 1u 10min.
Er zijn 4 luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks vliegen van Birmingham naar Amsterdam Schiphol.
Er zijn 76 vluchten per week van Birmingham naar Amsterdam Schiphol in november.

Woont of verblijft u op dit moment in de Engelse stad Birmingham en wilt u naar Amsterdam vliegen? Lees dan op deze pagina uit welke luchtvaartmaatschappijen u kunt kiezen om van Birmingham naar Amsterdam te reizen, hoe u na aankomst op het vliegveld van Amsterdam op uw eindbestemming kunt komen, over welke reisdocumenten u dient te beschikken en andere praktische informatie die handig is om te weten als u goedkope vliegtickets naar Amsterdam gaat boeken.

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf het vliegveld van Birmingham, officieel Birmingham Airport geheten, kunt u met diverse luchtvaartmaatschappijen naar Amsterdam vliegen. Twee luchtvaartmaatschappijen voeren dagelijks meerdere malen per dag rechtstreekse vluchten uit van Birmingham naar Amsterdam, te weten KLM en Flybe. Daarnaast zijn er diverse luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Birmingham naar Amsterdam aanbieden, waaronder Lufthansa en Air France.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken kunnen zowel met een geldig paspoort als een Europese Identiteitskaart van Birmingham naar Amsterdam vliegen, een visum is uiteraard niet nodig.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Indien u van Birmingham naar Amsterdam gaat vliegen wordt geadviseerd minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op Birmingham Airport, omdat de paspoort- en veiligheidscontroles soms enige tijd in beslag kunne nemen. Eenmaal aangekomen op Schiphol dient u, nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald de borden naar de taxistandplaats, trein, bussen of balies van autoverhuurbedrijven te volgen, afhankelijk van hoe u vanaf Schiphol uw reis naar uw eindbestemming wenst te vervolgen.

Reistijd en tijdsverschil

In Engeland is het een uur eerder dan in Nederland, u zult dus geen last hebben van een jetlag als u van Birmingham naar Amsterdam gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Birmingham naar Amsterdam duren 1 uur en een kwartier, indirecte vluchten kunnen in totaal tot wel 5 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar uw vliegtuig een tussenstop maakt en hoe lang de overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien er op Schiphol geen huurauto voor u klaarstaat en u ook niet wordt afgehaald door vrienden of familie kunt u het beste met het openbaar vervoer naar uw hotel in Amsterdam of andere eindbestemming in Nederland reizen. Alle bushaltes en treinperrons bevinden zich op Schiphol Plaza, dat vanuit de aankomsthal eenvoudig lopend te bereiken zijn. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

Het klimaat in Nederland vertoont grote gelijkenissen met dat van Engeland, vergeet daarom niet uw paraplu in te pakken als u naar Nederland op vakantie gaat. Het prijsniveau in Nederland is eveneens vergelijkbaar met dat van Engeland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.