Kaart

Noord-Ierland Vliegveld informatie

Op deze pagina vindt u luchtvaartmaatschappijen die naar Noord-Ierland vliegen. Klik op de verschillende links voor meer informatie over luchthavens in Noord-Ierland: locaties, routes, live vertrektijden en aankomsten, etc.

Met Skyscanner vindt u de goedkoopste vluchten naar Noord-Ierland, (met keuze uit honderden luchtvaartmaatschappijen, waaronder British Airways (BA), KLM, Flybe). U hoeft geen specifieke datums op te geven en zelfs een exacte bestemming is niet nodig. Hierdoor is Skyscanner de gemakkelijkste manier om goedkope vluchten voor uw reis te zoeken.
Als u een goedkope vlucht naar Noord-Ierland wilt boeken, kiest u uit de onderstaande lijst met vluchten naar Noord-Ierland of gebruikt u de links aan de zijkant van de pagina om meer vluchtgegevens te zoeken. Gebruik de bovenstaande zoekfuncties om een nieuwe zoekactie te starten.

Vliegvelden in Noord-Ierland

Met directe vluchten vanaf Nederland

Belfast vliegvelden
Hier vindt u de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen in Noord-Ierland: easyJet-vluchten naar Noord-Ierland, KLM-vluchten naar Noord-Ierland, British Airways (BA)-vluchten naar Noord-Ierland

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.