Kaart

Glasgow - Amsterdam

Beste lastminuteaanbiedingen voor vluchten

Zin in een spontane reis? Het is nooit te laat om boeken. Hier is onze selectie van de beste lastminutevluchten naar Amsterdam...
Alleen geschatte laagste prijzen. Gevonden in de laatste 14 dagen.

Vluchtinformatie van Glasgow naar Amsterdam Schiphol

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 75

Directe luchtvaartmaatschappijen

4

Vluchten per week

33

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 712 kilometer

1u 30min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

KLM

Amsterdam Schiphol

1 luchthaven

Veelgestelde vragen

Er is één vliegveld in Amsterdam Schiphol: Amsterdam Schiphol.
De beste prijs op Skyscanner voor een vlucht van Glasgow to Amsterdam Schiphol is € 75*. Dit hebben we gevonden door te kijken bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Dit is de goedkoopste prijs voor de hele maand.
De gemiddelde vliegtijd van Glasgow naar Amsterdam Schiphol is 1u 30min.
Er zijn 4 luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks vliegen van Glasgow naar Amsterdam Schiphol.
Er zijn 33 vluchten per week van Glasgow naar Amsterdam Schiphol in november.

Woont of verblijft u momenteel in Glasgow en wilt u vanaf deze stad in het Britse Schotland naar Amsterdam vliegen? Lees dan hier welke luchtvaartmaatschappijen vluchten van Glasgow naar Amsterdam aanbieden, hoe u na aankomst op het vliegveld van Amsterdam uw reis kunt voortzetten, over welke reisdocumenten u dient te beschikken en andere informatie die handig is als u goedkope vliegtickets naar Amsterdam gaat boeken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

De Schotse stad Glasgow heeft twee luchthavens, te weten Glasgow Airport en Glasgow Prestwick Airport. Wilt u van Glasgow naar Amsterdam gaan vliegen dan zult u echter altijd vanaf Glasgow Airport vertrekken, de andere luchthaven wordt namelijk uitsluitend gebruikt door prijsvechters die geen vluchten naar Amsterdam aanbieden. Vanaf Glasgow Airport kunt u meerdere malen per dag rechtstreeks naar Amsterdam vliegen met KLM en KLM Cityhopper, u kunt uw reis van Glasgow naar Amsterdam dus met de nodige flexibiliteit plannen.

 

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt kunt u met een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart van Glasgow naar Amsterdam vliegen, een visum is zoals u wel zou verwachten niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Glasgow naar Amsterdam vliegen wordt aangeraden 1 tot 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vliegtuig aanwezig te zijn op Glasgow Airport, omdat de paspoort- en veiligheidscontroles soms enige tijd in beslag kunnen nemen. Zodra u bent aangekomen op Schiphol dient u, nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald, de borden naar de taxistandplaats, treinperrons, bushaltes of balies van autoverhuurbedrijven op Schiphol te volgen, afhankelijk van hoe u verder wenst te reizen naar uw eindbestemming.

 

Reistijd en tijdsverschil

In Nederland is het 1 uur later dan in Groot-Brittannië, dus als u van Glasgow naar Amsterdam gaat vliegen zult u niet zo snel last hebben van een jetlag. Rechtstreekse vluchten van Glasgow naar Amsterdam duren iets meer dan 1,5 uur.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Als u niet wordt afgehaald van Schiphol kunt u het beste met de trein of bus naar uw hotel in Amsterdam of andere bestemming in de omgeving reizen. De treinperrons en bushaltes bevinden zich op Schiphol Plaza, welke eenvoudig te voet vanuit de aankomsthal te bereiken is. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

 

Praktische informatie

Het weer in Nederland is doorgaans iets warmer en droger dan in Schotland, maar groot zal het verschil niet zijn. Het prijsniveau van Nederland is vergelijkbaar met dat van Schotland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.